Följ Hässleholms kommun

Extra frukostklubb – med iskallt tema!

Pressmeddelande   •   Okt 04, 2012 09:11 CEST

Om man kan bygga ett hotell av is, i en liten by 200 km norr om polcirkeln, och få människor från hela världen att gapa av hänförelse – ja då är allting möjligt! Ishotellets grundare Yngve Bergkvist kommer till frukostklubben den 19 oktober då den tillfälligt flyttar in i Kulturhusets salonger.

– Frukostklubben är en av Hässleholms viktigare mötesplatser för näringslivet där goda samtal förs och nya affärer skapas. Yngve Bergkvist är en av världens mer intressanta entreprenörer och det är ingen slump att han kommer till frukostklubben den 19 oktober. Han har en koppling hit. Vilken den är får ni reda på om ni kommer, säger Mikael Kipowski, näringslivssamordnare i Hässleholms kommun.

Frukostklubben den 19 oktober kl. 07.15-09.00 är extrainsatt med anledning av det celebra besöket. Samtidigt flyttar man tillfälligt in i Kulturhuset med anledning av Hässleholms galakväll som äger rum senare samma dag.

Frukostklubben är ett samarbete mellan Företagarna Hässleholm, Hässleholms Hantverks- & Industriförening, LRF:s kommungrupp, Hässleholms Företagsgrupp, HessleCity, Hässleholms kommun samt Nyföretagarcentrum.

För mer information kontakta:
Mikael Kipowski, Näringslivssamordnare Tel 0709 - 71 72 25, mikael.kipowski@hassleholm.se

Läs mer:
www.hassleholm.se/frukostklubben
http://www.icehotel.com/se/ICEHOTEL/

 

Bifogade filer

PDF-dokument