Följ Hässleholms kommun

Hästkrafter avslutar säsongen för Frukostklubben i Hässleholm

Pressmeddelande   •   Maj 08, 2013 11:12 CEST

Trender, utmaningar och kommande planer är samtalsämnena för Frukostklubbens sommaravslutning den 30 maj. Royne Zetterman, Anna Wemlerth och Karolina Pihl är några av gästerna på scen.

Hästnäringen är en mogen bransch, med nya utmaningar framför dörren. Frukostklubben den 30 maj fokuserar på dessa och vilka nya utvecklingsmöjligheter som finns för nyskapande och korsbefruktning.

Royne Zetterman, SM-vinnare 2013 i hästhoppning och nybliven Hässleholmare, har investerat 30 mnkr i en ny hästanläggning i Hässleholm. På Blå salongens scen i Hässleholm Kulturhus möter han Anna Wemlerth, högaktuell med Volkswagen Grand Prix i sommar, samt andra inbjudna gäster.

- Frukostklubben är en bra mötesplats för goda samtal på och utanför scenen och jag vet också av tidigare frukostklubbar att nya affärer har skapats, berättar tf näringslivschef Mikael Kipowski.

Frukostklubben är ett samarbete mellan Företagarna Hässleholm, Hässleholms Hantverks- & Industriförening, LRF:s kommungrupp, Hässleholms Företagsgrupp, HessleCity, Fastighetsägarna Syd, Hässleholms kommun samt Nyföretagarcentrum. 

För mer information kontakta:
Mikael Kipowski, tf näringslivschef
Tel 0709-71 72 25, mikael.kipowski@hassleholm.se